HR EN DE

E Rejuvenation obnavlja Vašu životnu energiju.

E Rejuvenation programi

U E Rejuvenation centrima provode se jedinstvene usluge na hrvatskom tržištu pri čemu izbor i vrsta programa ovisi o potrebama i ciljevima svakog individualnog ili korporativnog klijenta.

 

E REJUVENATION INDIVIDUALNI PROGRAMI

Uz prevenciju i poboljšanje zdravlja E Rejuvenation mijenja način na koji živite, radite, surađujete i postižete Vaše ciljeve.

 

E Rejuvenation program

Kombinira duboko opuštanje sa ciljanom stimulacijom energetskog i živčanog sustava i edukacijom o životnoj tehnologiji u intenzivnom energetskom polju koje za vas kreiraju ER stručnjaci. Iz dana u dan, uživajući, poboljšajte kvalitetu života.

E Rejuvenation Spine program

Spojem novih znanja i drevnih tehnika kreiran je jedinstven tretman za kralješnicu. Kombinira opću revitalizaciju organizma s ciljanom aktivacijom izmjene energije i otklanjanjem blokada određenih dijelova tijela i bolova vezanih uz kralješnicu.

E Rejuvenation Private Session

Konzultacijama '1 na 1' ubrzajte postizanje željenih rezultata i naučite kako nova znanja primjenjivati u svim segmentima života. ER konzultanti specijalizirani su za pružanje prirodnih rješenja kad je riječ o odnosima, zdravlju, ostvarivanju materijalne neovisnosti i kreativnosti.

kontakt

 

Korporativni E Rejuvenation je inovativni trend investiranja u čovjeka – djelatnika – kompaniju.

Zdravi i zadovoljni zaposlenici osiguravaju inovacije te stvaraju dodane vrijednosti. Stoga E Rejuvenation korporativni programi direktno su usmjereni na razvoj tvrtke kroz ulaganje u well-being zaposlenika.

 

E Rejuvenation korporativni programi

Healthy People – Wealthy Company

Provodimo za Vaše zaposlenike edukacija o održivosti osobe energije, usvajanju pozitivnih životnih navika, podizanju radne učinkovitosti, stres menadžmentu i razvoju svijesti o zbirnoj energiji cijeloga tima.

Incentive

Kada želite biti potpuno drugačiji od drugih. Izaberite za svoje zaposlenike zaslužujuću nagradu. Pokažite svojim poslovnim partnerima da ih zaista cijenite.

Biz Event

Za tvrtke koje svojim poslovnim partnerima žele priuštiti vanserijski doživljaj organiziramo originalne prezentacije i poslovne sastanke u znaku pozitivne energije.

kontakt